Sarah och Frida

Sarah och Frida

Partpinglor och själsfränder för evigt!

Nyår som bara den!

Japp nu är vi klädda och klara. Redo att möta det nya året iklädda (jag) svart nyårsklänning (frysningsvarning) och Frida skitsnygga jeans och silvrigtröja. Partypinglor! Allt ska bli askalas. (och nej mamma du behöver inte vara orolig, din dotter kan faktiskt sköta sig och Frida med)

    Nu kommer snart Keith och Richard sen blir det att traska till Sussane. 


GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS, speciellt Hanna och alla vänner på Fuerteventura. Tänker på er! 

Anlänt till Jönköping

Nu har vi äntligen kommit hem till Frida. Äntligen mest för att det var jäkligt jobbigt att ta sig hit från stationen med packning, matkassar mm. Men som sagt äntligen framme och snart ska vi äta fiskgratäng. Mums för nyss snurrade det till i huvudet på mig. Behöver nog äta lite...

   Sett finaste (och sorgligaste) filmen på länge. Bara så ni vet.

Pang i bygget

Köpte hela "Pang i bygget" säsongen (boxen) till mamma och pappa i födelsedagspresent för sisådär fem månader sedan. Har inte tittat på den själv men började med det igår. Min typ av humor (delvis iaf) och jag skrattade så jag trodde jag skulle dö (av smärtan i huvudet och nacken som kommer när jag skrattar alltså) men det var det värt. Det värsta är att jag inte på långa vägar har sett klart alla avsnitt än. Så jag kommer nog halvdö några gånger till. För man kan bara inte låta bli att garva åt John Cleese som är en helt suverän skådespelare. Försök själva.

   Annars har jag idag varit i stora (ironi) staden Motala och handlat lite. Hittade dock bara en tröja och lite småsaker (som givetvis inte var reavaror...) men man kan ju inte alltid vara nöjd. Åt på Chill Out tillsammans med lillasyster och Lisa och det var gott. Och Lisa hade överlevt dagarna efter måndagen och det var ju skönt att se och höra..;)

Nu ska min lillebror radera alla filer på datorn igen för det kommer han lyckas med (även om han påstår något annat). Varför ordna med lan här hemma när allt bara förstörs? Onödigt tycker jag men det är mamma och pappa som får ordna upp allt sedan. För blir det som jag befarar (och alla bilder, texter mm) försvinner så kommer jag inte alls vara särskilt glad. Det kan jag garantera.


Nyårsfirande i Jönköping

   Japp så blir det i år/nästa år (eftersom det blir nästa år snart i år, fattar ni?). Tillsammans med världens bästa Frida och hennes kompisar. Alla låter trevliga men jag vet inte vilka de är. men det är alltid kul att träffa nya människor så det blir säkert jättekul! Får även använda min nya klänning vilket jag är glad över eftersom jag säkerligen inte skulle använda den inom den närmsta framtiden annars. Kommer frysa ihjäl i den men det är ju det man gör varje nyårsafton. Konstigt egentligen att man är så dum att man klär sig i sommarpassande klänningar mitt i vintern men det är ju bara nyårsafton en gång om året (tackochlov).

   Har äntligen införskaffat nya ridskor (MED stålhätta så nu kan alla pållar i stallet trampa mig på tårna utan att jag behöver skrika mig blå av smärta) från Sharpman. Inget mellandagsrea-fynd dock men det lyckas jag ju aldrig hitta. Aja kan ju trösta mig med att skorna kommer användas flitigt och  istort sett dagligen samt att jag verkligen behövde ett par nya ridskor. De gamla är så urtrampade och slitna att de snart går av på mitten. Typ.

   Har även tagit upp mitt ridlärar jobb på nytt och det var jättekul. Pingu for visserligen i väg i en lite väl snabb galopp en gång men L har blivit så duktig nu att hon klarade av att få stop på honpm utan några problem. Då blir man stolt eftersom det trots allt är jag som lärt henne rida..:)

   Okej Jessica och Micke, när kommer ni och fikar? Ni är mycket varmt välkomna iaf.:-D

About yesterday

Gårdagen var trevlig. Förfest hos Sabina (Carros kompis) med några människor. Drog sedan till Harrys där det var massor med folk och hittade även Mattias och Jimmy mitt i gröten. Fulla och glada. De drog upp medelåldern en bra bit men det verkade inte bekomma dem ett dugg. Tack för drinken Matte.

   Träffade en del klasskamrater och det var trevligt men skulle önskat att jag kunnat prata med dem lite mer än vad det blev. 
   Hur mår du i dag Lisa??

Kom hem klockan tre och det kändes väldigt tidigt om man jämför med Spanien. Känns bra att komma i säng innan klockan fem i alla fall..;)

Party ikväll

Ikväll blir det Harrys! Ska bli kul men vet inte vart vi ska ta vägen på förfest. Hänger bara på men det blir nog bra. Ska bli kul att träffa folk igen som jag inte har träffat sen jag åkte till fuerteventura (och eftersom jag är väldigt dålig på att ringa och höra av mig till folk även om jag vill så är det bra att i stort sett alla kommer befinna sig under samma tak ikväll).
   
   Julaftonen igår var härlig. En del saker var mindre bra men jag är jättenöjd och glad för alla mina julklappar. Så nu är det ett helt år kvar tills man får känna julstressen och pressen igen då man återigen ska armbåga sig fram genom horder av människor i jakt på julklappar. Skönt.

   Nej nu måste jag fixa i ordning mig. Åker om en timme. Ses på Harrys gott folk!


Jag i tomteluva

Jag i tomteluva

EN RIKTIGT GOD JUL ÖNSKAR JAG ER ALLA!! (Visst är halsbandet fint! Fick det av Frida i julklapp och det var alldeles perfekt och likaså örhängena. Tack tack världens bästa vän!)

Som alla andra: GOD JUL!!

Jaha då var det julafton. Hoppas all där ute har en riktigt bra jul och att ni äter julmat tills magen står i fyra hörn. För det ska jag snart göra. Frossa megamycket kan jag lova..:)
   Har hittills avklarat fikabesök hos världens bästa farfar och varit i stallet. Nu ska det göras Ris a´la Malta och lite till och sedan ska det som sagt ätas, ätas och ätas lite till. Hela dagen lång.

Stjärndraperi

Har nu med hjälp av både pappa och bror satt upp ett stjärndraperi på en vägg i mitt rum. Mysigt värre och jag är faktiskt jättenöjd. Visserligen är det nog meningen att detta draperi ska hänga i ett fönster eller så men när man har minimala fönster som jag (bor ju trots allt i källaren vilket kanske inte låter så jätteglamouröst men fungerar alldeles utmärkt) så får man göra det bästa av situationen.
   Lillebror Patrik fick borra hål i väggen (jag kunde mycket väl gjort det själv men med kvinnlig list är det inte så svårt att få sin 14- åriga bror som vill visa sig lite macho att göra jobbet åt en..) och lyckades borra ordentligt. Alltså genom väggen och ut på andra sidan. Så nu har jag ett hål i väggen som leder ut till källartrappen. Dock inget titthål så så mycket gör det ju inte. Lite komiskt var det dock.
   Pappa tog över och borrade de andra två hålen och pluggade dem. Sedan var resten av arbetet enbart mitt. Jag skruvade i skruvarna och drog snöret som jag skulle häkta fast krokarna i. Lyckades med mitt uppdrag så nu hänger draperiet där det ska (GLÄNSA från IKEA för ynka 19 kronor) och lyser upp min tillvaro. Passar både nu i juletid och resten av året tycker jag.

   Traditionsenligt i morgon så ska jag upp till stallet i ottan. Snabb visit blir det eftersom vi ska åka till farfar vid halv tio. Så det blir till att skynda sig ganska så rejält eftersom jag ska mocka åtminstone fyra boxar, göra 8 höpåsar och lika många bunkar. Samt rida Lady en pyttesväng bara för att och mysa lite med mammuten Pingu. Kan ju inte bryta traditioner som funnits lika länge som jag har levt. Tror inte jag har missat en enda julafton i stallet och inte vill jag det heller.

   Nu blir det Babbelspel med familjen om de vill (nog världens roligaste spel!!!) och jag tänker vinna. Hoppas det i alla fall. Dock är både jag, Patrik och Jonna (mamma också för den delen) dåliga förlorare så vi är lika sugna på att vinna allihopa. Pappa är väl något bättre på den fronten, åtminstone så visar han inte att han blir sur. Pokerfejs kallas det tror jag..;)

Granen är uppe!

Japp så var det jul igen. Känns som det lite mer nu i alla fall för granen har kommit upp och står nu i vardagsrummet klädd i kulor, glitter och julgransljus. Myspys värre och nu fattas bara att alla julklappar ska läggas under granen så blir jag fyra på nytt! Känner mig ganska löjlig men jag blir mycket förväntansfull när klapparna ligger där och väntar på att öppnas. Dock tycker jag nuförtiden att det är lika roligt att ge bort presenter som att få (om inte roligare ibland) och det kan jag säga utan att ljuga. Tyvärr är det svårt att hitta riktigt bra julklappar till alla mina nära och kära men jag tycker att jag har lyckats skapligt i år... Tror och hoppas i alla fall att Frida blev nöjd med sina julklappar. Hemliga påsen som förenar nytta med nöje verkade i alla fall uppskattas..:D

   Nu blir det tur till farbror och faster i Vadstena där det högst sannolikt blir fika. Kommer gå upp typ 10 kilo nu över jul men det tar jag igen efter.. Träna träna träna hela tiden.. haha.. försöker jag inbilla mig själv. 

Ge mig ett varmt bubbelbad och ett glas vin

Så kanske jag kan kurera mig från detta halsont som jag dragits med i en veckas tid nu. med andra ord sen jag steg upp ur sängen på lördagen för att förbereda min resa hem hit till Sverige. Så i morgon bitti klockan fem har jag varit hemma en hel vecka redan. Tänk att tiden kan gå så fort... Men som sagt det halsonda får gärna försvinna och det skulle säkert kännas mycket bättre efter ett vaaarmt bubbelbad och ett glas vin eller kanske två. Ska nog prövas ikväll efter allt som ska fixas idag.

   Köra Pingu en sväng snart (eller så snart min lillasyster ätit frukost och gjort sig i ordning, har nämligen lyckats få med henne till stallet så nu ska jag rita ett kors i taket). Sedan julklappar till Frida samt julklappar från Frida. Hoppas hon inte dör när hon får den ena presenten.. mohahahaha.;)

   Förövrigt tycker jag att snön borde singla ner mot marken just i detta nu (och även i morgon såklart) så att vi kan få en vit jul. Hoppas att alla familjer där ute får en vit jul på anats sätt åtminstone. Alkohol och jul hör inte ihop, isåfall bara i mycket måttliga mängder. Inte kul om pappa somnar i julgranen uppepå alla klappar eller om mamma däckar i sängen klockan två och sover resten av den högtidliga dagen. Julen är (enligt mig) barnens högtid så se till att de får en riktigt GOD och minnesvärd (på ett positivt sätt) samt vit jul.

1 år.:)

Idag har jag haft mitt körkort i ett helt år. Så vid den här tiden för exakt ett år sedan var jag helt skakis i benen och lealös (troligtvis även totalt borta i huvudet men det minns jag inget av) efter att ha kört upp och fått godkännandet. Så nu är det bara ett år kvar tills min "prövotid" går ut och jag kan börja köra olagligt utan att vara rädd för att mista kortet... Skojar bara, jag är ingen galen bilförare och bryter inte mot några lagar. Jag är en laglydig medborgare.

   Har idag varit och fikat hos Jessica och hjälpt henne att slå in lite julklappar. Fikat bestod av te och chokladbollar vilket var mycket gott (och inte det minsta nyttigt). Sedan blev det Maxi där jag trängdes med människor som var högröda i ansiktet och som släpade runt sina överfyllda varuvagnar i butiken med skrikande ungar i släptåg (och även surmulna partners som såg ut att önska sig iväg långt därifrån) och kilometerlånga inköpsistor. Tack gode gud för att jag än så länge slipper den sortens julhandel och bara behöver koncentrera mig på att hitta julklappar till alla nära och kära. det är nog så svårt det kan jag lova och det finns nog många som håller med mig.

   Tur med Frida på Ofelia idag när jag red Lady. Gick ganska bra förutom att jag trodde Frida skulle dö redan efter att bara ha mockat halva Ofelias box. Hoppas hostan snart försvinner så hon kan andas normalt. Aldrig kul att vara sjuk men jag tycker faktiskt att det känns värre när ens bästa kompis är det. Fick julklappar av Evelina (som hon inte behövt köpa) men de ska sparas till julafton. Även Pingu fick en julklapp av henne så nu är hans jullycka gjord. eller åtminstone så blir den det på julafton då han får presenten.

   Nu blir det julklappsinslagning med julmusik i bakgrunden. Bästa jullåten är utan tvekan Mer Jul med Adolphson och Falk.
   "Jag är en lugn person med takt och ton, måttfull och balanserad. Jag är tyst och still och det ska mycket till innan jag blir exalterad. Men jag har en last som håller mig fast i ett järngrepp varje vinter när året är slut och snön ligger djup och slädarnas medar slinter..."

   Ge mig en snöig jul tack tomten. Det enda jag önskar mig just nu.

Sista klapparna

Ikväll ska sista klapparna inhandlas. IKANO-huset hägrar och där ska jag trängas med typ två miljoner pers ikväll. Är man desperat så är man, brukar under normala omständigheter vara färdig med julklapparna för länge sen vid den här tiden på året men när man inte är hemma är det ganska svårt... Och hade jag köpt samtliga julklappar på Fuerteventura så hade jag inte fått plats med allt i mina resväskor och det hade ju varit lite surt.

   Tur på Lanciska tillsammans med Pernilla och Daphne idag. Trevligt men kallt och ganska halt så det blev bara skritt och trav. Gjorde inte Siskan nått men ändå. Kände mig dock som en mygga på en elefant på det stora åbäket till häst (skojar bara). Tilläggas kan ju också att hon har blivit tagen för att vara ardenner en gång och hon är av rasen Svenskt halvblod... Bitto blev mindre glad när hon hörde det. haha.

Noep nu blir det duschen och sedan in till bästa Frida en sväng. Vi har mycket prat att ta igen. Kommer ta hela julen plus lite till men någonstanns måste vi ju börja.;)

Mkt att göra

Tur på Daphne idag vilken gick över förväntan. Markarbete i paddocken och jag måste verkligen säga att det är skillnad på henne nu sedan hon blivit som vanligt igen efter att varit sjuk ett tag. Pigg och alert och rolig att rida. Hade tänkt hinna rida Lanciska och köra Pingu också men insåg att doggarna här hemma inte hade uppskattat att vara ensamma hemma i sådär sex sju timmar som det säkert skulle tagit då. Det räckte med de fyra timmarna som det tog ändå.

   Ska snart hoppa i badet (det finns inget bättre än att krypa ner i ett varmt bad när man är halvfrusen...) och sedan göra mig i ordning för att åka in till "staden" och handla de sista julklapparna. Klockan fem blir det till att gå till Micasa för att äta tillsammans med Elin och Charlotte. Ska bli jättekul för jag har inte träffat någon av dem på evigheter.  Sedan hem en snabbis och iväg igen för att hämta Frida (som råkat se fel på tiden och ska hämtas en timme tidigare).

   Flummade med lillasyster igår som tog en massa kort på mig när jag posar i min nya klänning och mina högklackade stövlar (samt diverse andra attiraljer). Faktiskt kul men alla kort blev väl inte jättebra precis... haha. Men min nya frisyr (som inte är så annorlunda mot den gamla, bara kortare och mer fixad) syns i alla fall. Hittar Jonna bara sladden till sin kamera så hon kan lägga in bilderna på datorn så kanske någon bild hamnar här. Om jag vågar lägga ut dem vill säga.. mohaha


lockig blondin

Just nu är jag en lockig blondin. Blondin kommer jag fortsätta vara ett tag men senast i morgon bitti (snarare senast klockan nio ikväll..) kommer lockarna flugit sin kos och mitt hår kommer återigen vara spikrakt. Har ju inga bra gener direkt om jag skulle vilja ha lite självfall eftersom både mamma och pappa har spikrakt hår. Men jag tycker om mitt hår ändå, lite mer nu när luggen inte är typ en halvmeter för lång.

   Förövrigt så tror jag att jag gått och blivit en morgonpigg nattuggla (hur i helsike går det nu kan gå ihop sig..). Satt nämligen uppe till halv ett igår natt och såg på två hela filmer på rad, jag brukar normalt bli dödligt trött efter en halv film. Och filmerna var inte ens bra... Jonna hade köpt dem och jag tänkte att det kunde vara kul att se några filmer jag inte sett 10 gånger redan som omväxling. Bride of Chuck samt Rock´n roll High School där The Ramones är med. Så ikväll ska det bli en BRA film även om det blir en jag redan sett...

I morgon ska jag hämta Frida som kommer hemhem till Vadstena (fast hon drar till Skåne snart..) över jul. Det gör mig mkt lycklig! Prataprataprataprata och prata lite till. Bätter Frida än Frida finns ingenstanns.

igen...

jag kan verkligen inte det där med höger och vänster... Den stora bruna till vänster är Lanciska och fuxen till höger är Lady... Crazy me... Borde lära mig någongång. (Om man inte ser höger och vänster från skärmen/bildernas vinkel, då skrev jag ju rätt i inlägget!);)

Två av de fyrbenta


Th: Lanciska Marco tv: Foxy Lady

Back in buisness

Idag har jag varit i stallet och ridit Lady. Kändes bra och det är kul att så många är så måna om att jag ska ta hand om deras hästar när de själva inte har möjlighet. Själv har jag alla möjligheter i världen eftersom den enda egna hästen jag har att lägga energi på för tillfället är Pingu och honom kör/tömkör jag eller promenarar med eftersom han är i minsta laget att rida även för mig som bara är 1,53 m över marken.. haha.
   Gick hyfsat bra men Lady kan inte så mkt och hade spring i benen idag (och inte någon direkt lust att lyssna på mig) men det gick bättre mot slutet. Jag höll dock på att förfrysa både fingrar och tår så ridturen blev inte längre än 45-50 minuter någonting. men det var nog Lady ganska tacksam över eftersom hon inte blivit riden särskilt mycket på sistone. Märks dock att hon tycker det är kul även om hon inte förstår så mycket som sagt. Men hon är ju bara fyra år så det är ju inte försent att ändra på.
   I morgon blir det ingen Lady att rida men däremot Daphne och Lanciska. Lite sämre storlek än Lady som är alldeles lagom, Daphne och Lanciska är en hel del storlekar för stora (jag ska inte köpa mig ett svenskt halvblod i den sizen om jag ska köpa ett svenskt halvblod...) men det brukar gå bra att rida dem ändå faktiskt. Inget jag vill hålla på att träla med för evigt dock. Föredrar hästar runt 1,50 i mkh eftersom det är en lagom storlek för mig.
   Även på torsdag blir det Lanciska och på fredag har jag lovat att rida Ofelia. Lagom storlek på henne eftersom hon är en D-ponny men lite att bita i ändå eftersom hon har en hel del egen vilja den hästen. Ska bli kul dock att se om hon förändrats sen sist jag red henne, det är ju i alla fall två månader sen.

   Så för att sammanfatta det hela så är det nog egentligen inte nödvändigt för mig att ge mig ut och leta häst och köpa en just nu för jag har hästar att ta hand om så det räcker och blir över i alla fall. Men är man som jag mer eller mindre uppvuxen med egen häst (även om Tårtan var en foderhäst så kändes hon som "min") så är det svårt att bara hjälpa till med andras hästar. Bortskämt kanske men så är det i alla fall. Ska dock inte stressa, en häst som passar mig dyker upp någon gång i framtiden och då hoppas jag att jag vet att det är den rätta. Men är det någon där ute som har en häst runt 1,50 till salu, som är max 10 år (vill kunna ha den länge), trafiksäker, lättlastad och trevlig så hör gärna av er... Jag garanterar ett livslångt hem då jag inte kan göra mig av med de hästar jag har om jag inte är så illa tvungen till det. Den behöver inte kunna så mycket men inriden ska den vara. Jag söker en vän och inte en tävlingsmaskin. Bara så ni vet...

Mycket hästsnack blev det idag men för att bryta av lite kan jag berätta att jag ska åka och klippa mig vid tvåtiden. Ska bli skönt att få bort allt salt-och-sol slitet hår samt ändra hårfärg för det har jag inte gjort sedan balen i våras... Eventuell bild läggs upp senare på resultatet.:)


Fridas fyrbenta älskling Lancer

Fridas fyrbenta älskling

Frida är den bästa vän någon kan ha, jag har skrivit det förut och skriver det igen. Du är underbar gumman och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig! Finns alltid här för dig liksom du alltid finns där för mig, för alltid.

Den vackraste

Den vackraste

Hon fattas mig. Saknar henne något enormt. Önskar att hon fortfarande vore här hos oss men jag kommer nog aldrig träffa henne igen. Jag kommer aldrig mer ta en häst på foder utan garanti att jag får köpa den senare. Aldrig aldrig aldrig. Det gör så ont att mista och sakna. (foto: Micke)

Helan och halvan

Helan och halvan

Fin flaska, gott innehåll.;-) Bilden tagen utanför lägenheten i Monte Verde. Fotografen är Hanna men kameran är min.

Strandpromenaden

Strandpromenaden

Strandpromenaden mellan "Jandia" och Morro Jable. Underbart vacker även om man räknar med alla nakna gamla människor som springer runt på playan. De kan man ignorera och beundra det turkosblåa havet istället.

Uppackat och klart

Lyckades igår uppbåda så mycket energi att jag tog mig upp ur soffan framför tv:n där jag parkerat mig (och sett på program med svensk text eller svenskt tal, underbart) och ner till mitt rum där resväskorna stod på hög. Dumpade nästan alla kläder i tvätten och fick ordning på de andra sakerna. Gömde undan julklapparna lite smidigt när lillasyster kom ner till rummet och ville se på film med mig och kunde därefter känna mig mycket nöjd. Eller ja åtminstone halvnöjd. Kläderna måste fortfarande tvättas och julklapparna slås in (samt ett par tre stycken inhandlas) men jag har ju en hel vecka på mig innan julafton.

   Min hals värker men har åtminstone ingen feber längre. Hoppas det inte blir värre för jag har ingen lust att bli sjuk nu när jag precis har kommit hem och när det dessutom snart är julafton. Vore liksom skönt att slippa ligga nerbäddad i sängen med frossbrytningar när Kalle Anka går på tv:n och familjen äter julmat.

   Vet hur han är och det stör mig inte ett dugg. Men jag trodde åtminstone han var intelligent. Så visar det sig att han är som alla andra. Mer eller mindre idiot med andra ord.

  

Jag och Hanna

Jag och Hanna

Jag och Hanna på avskedsfestandet pa Mofasca. Visst är vi liitee bruna i alla fall och ändå har vi inte kunnat vara på stranden på en vecka!?

Hemma igen!

Nu har jag efter sex och en halv vecka, 46 dagar återigen kommit hem till Lyckhem i Vadstena. Allt känns konstigt och annorlunda om man jämför med Fuerteventura och Jandia men talessättet borta bra men hemma bäst stämmer verkligen. Fast jag saknar redan alla människor och det känna jättetråkigt att man troligtvis aldrig kommer träffa dem igen.
   Här är kallt och grått men det är som det ska vara. På Fuerteventura är det inte mycket skillnad på vädret från dag till dag som det kan vara här. Solen skiner för det mesta och dagstemperaturen liggr runt 22-29 grader dagligen och det blir faktiskt tröttsamt i längden. Jag tycker om när det växlar lite.
  
Resan hem gick bra även om jag var jättejättetrött nästan hela tiden. Har inte blivit mycket sömn den senaste veckan pga av festande mm så jag sov nästan hela flygresorna igenom. Slocknade när planet lyft och vaknade lagom tills det var dags för nedstigning. Tråkigt att inte ha någon att fördriva tiden med men det gick skapligt i alla fall och nu är jag ju som sagt hemma. Möttes av mamma och pappa på flygplatsen och det var skönt att se dem igen.

   Hanna: Miss u babe, glöm inte vår att-göra-lista som ska genomföras när du kommer hem om fyra veckor! We rock!

11 december 2006

Idag har jag:
... jagat katt med Alfonzo. En syn for gudarna kan jag lova speciellt nar Alfonzo krop runt pa knana bakom maten for att fa fram katten som gomt sig under bankarna. Ett gott skratt fick vi i alla fall och det ar ju alltid kul nar man kan skratta tillsammans med bossen.

... Kopt klanning som jag kan ha pa nyar. Svart med parlor och blomma. Jattefin och kostade bara 29 euro plus liiite till. Fortsa gangen jag gar in i en affar och koper en klanning utan att ha beslutsangest. Nagon gang ska det vanda.

... Varit pa personalkontoret och fixat Hannas papper. Efter mkt om och men blev allt klart och vi fick aven klart for oss hur lonen kommer utbetalas osv. Sa jag far pengar av Hanna nar hon kommer hem i Januari sa slipper jag aka hem med hela min lon. Kanns bra. Och sa far jag ju pengar i Januari da jag annars ar pankare an pankast.

... Jaklats med Raymond om en sak som vi inte ska skriva har. Hanna vet vad jag menar och aven en hel del andra pa jobbet.

...Inte druckit ol for den goda olen var slut. Men vi ska ju jobba sen sa det ar nog lika bra.

...skrivit detta blogginlagg. Pa en tysk dator. Funkar ungefar likadant men lite svart att forsta allt som star har. Auf widersehen!

Det blir aldrig som man tankt sig

Hmmm. Som jag skrev i forra inlagget var det utgang igar kvall. Allt gick bra. Mina planer var planerade och jag hade verkligen intalat mig sjalv att jag skulle vara hemma SENAST klockan tva eftersom det var jobb nu pa morgonen som gallde och ingen underbar sovmorgon (som Hanna har och fortfarasnde utnyttjar). Mina planer gick dock i stopet och trots mina egna formaningar sa kom jag hem halv fyra fyra pa morgonen. Drack dock inget annat an vatten och en red bull sa sa farligt var det inte nar klockan ringde tre timmar senare och det var dags att kliva upp. Dock var bade Dody och jag samt Elifteria ganska sa borta hela passet. Trevliga mot gasterna men det gick mest pa instinkt. Varre var det med chefen som ocksa var ute igar men som inte dok upp forens tva timmar efter start eller ngt. Klarade oss dock alldeles utmarkt anda men som sagt det var segt ett tag.

   Maste prata med cheferna om nasta veckas schema. Jag slutar namligen pa torsdag men enligt schemat jobbar jag tydligen pa fredag... Konstigt det dar med tanke pa att Marga har undertecknat min avskedsansokan men det fixar sig nog.

Sju dagar kvar idag...

Mofasca ikvall

Ikvall blir det utgang med massa folk. Jobbigt eftersom jag jobbar i morgon men det blir till att sova hela siestan. Ska nog overleva iaf men det blr hart. Lyckosten Hanna ar ju ledig hela helgen sa hon kan ta igen sig da. Fast jag har ju bara en vecka kvar har sa det galler val att passa pa. Sova kan jag gora nar jag kommer hem. Mohaha.

  Dagens konstaterande: Philip ar galen och jag vill verkligen ha den dar Mofasca t-shirten. Hoppas Hassan kunde fixa en till mig innan jag aker hem.