Tips till dig

Här kommer lite uppmuntrande och faktiskt ganska kloka tips:
Känner du som jag att livet bara är jobbigt just nu. Du känner dig fet, misslyckad, slö, tråkig och asocial. Ta då en promenad! Helst ut i skogen klädd i mysbyxor, tjock tröja om det blåser och är kallt och med några bekväma skor på fötterna. Det räcker med en halvtimme eller en timmes promenad för att du ska må bättre, det hjälper i alla fall för mig. Vill du inte gå och njuta av naturens ljud så dra med mp3: n och ladda den med Ted Gärdestad låtar. Kanske inte världens bästa artist tycker många men hans låtar är rogivande på något sätt och passar när man vandrar under granar och tallar på skogsstigarna.

Tips #2: Ring någon. En vän, din farfar, farmor, mormor eller morfar. Någon som du vet skulle uppskatta ett samtal samtidigt som du får känna dig snäll och glad över att ha pratat med någon du inte pratat med på länge.

Tips #3: Om du inte orkar göra något av föregående förslag så släng dig på soffan eller sängen och dagdröm. Låtsas att du är en superhjälte som räddar alla i hela världen eller något annat. Låter kanske töntigt och omoget men jag tror att alla människor har behov av att känna sig som en hjälte någon gång i sitt liv. Varför inte redan idag?

Hoppas ändå att ni mår bra därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback