Lika som bär (fast helan och halvan)

Jag och J hade det trevligt värre igår och vi kom fram till att vi har många gemensamma nämnare. Vi har likadant köksbord, likadana salt och pepparkar, likadant sängöverkast, varsin halvgalen katt, stalkar folk på facebook (vem gör inte det visserligen?) och tycker att det är tråkigt att laga mat åt bara en själv.

Dessutom anser vi att Dove är typ den godaste tvålukten i världen och att det är illa när 118100 inte kan svara på "vilka djur är det som äter människor, utan att spotta?". Fick till svar att isbjörnar äter människor och så finns det några fler djur men det var det enda djur vi redan var säkra på själva.

Vi gissar även på alligatorer och späckhuggare men vi är inte säkra. Inte gick det att googla fram det heller, fick mest bara fram bilder på späckhuggare och hajar som gjorde att J fick rysningar och höll för skärmen istället.

Nästa gång planerar vi för fest med lite mer röj då det var rätt så dött på Trappan trots att det var den 25:e. Satt i alla fall och diskuterade facebook, lärarjobb (konstigt va?), musik, öl och fotboll med två guys varav den ena var full som en kastrull och den andra mest besviken över att det inte var mer ös på det hela plus att den sagda fulla killen tydligen lovat att spela fotbollsmatch dagen efter trots att han egentligen skulle ta hand om den besvikna killen i fråga eftersom han bara var på besök.

Ja, jag fattar i alla fall vad jag skrev där även om inte alla andra hänger med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback