Tessilering, 36-leken osv...

Jag kom upp ur sängen faktiskt, träningsvärken är inte av den graden jag hade efter träningspasset på Kvarn a ´la militäridioti. Fast finns där det gör den så senare ikväll ska jag unna mig ett varmt bad. Mest bara för att det är skönt egentligen.

Min mattelektion idag gick mycket bra. Jag har en (enligt mig mycket användbar) förmåga att kunna förklara saker ordentligt utan att egentligen fatta så mycket av det själv. Alltså det mesta jag förklarar och visar hur man ska göra kan jag ju men en del är rena grekiskan. Eller matematiken.

Ja ni fattar.. haha.

Nu blir det plugg som attan, gå ut med soporna (mer avancerat än man kan tro såhär i källsorteringens högborg), handla mat för det var visst tomt i kylskåpet, skafferiet och frysen. Ja och så har jag den där roliga (äckliga, avskyvärda, otäcka, dåliga) tvättstugan 19-22 också.

Träning igen imorgon för jag hinner faktiskt inte idag.

Ja just det förresten. Jag har gjort en smörkniv på träslöjden idag, av enträ. Kändes som om jag var tillbaka hos herr Roshamn på S:tper igen och stod vid min bänk som var den andra i raden längst fönstret. Det doftade likadant av olika träslag, målarfärg och ljudet av slipmaskinen skar likadant i öronen.

Antar att en träslöjdssal på ett ställe inte är helt olikt någon annan egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback