...

Just nu är allt ganska jobbigt.

Nyköpingsdagar

Åkte upp till Jessica och Micke i Nyköping i torsdags för att hälsa på och stanna några dagar.
   Fick i stort sett hoppa in i bilen direkt när jag kommit fram för att agera chaufför till Willys där det skulle storhandlas. Men jag fick i alla fall en kopp kaffe först;-).
   (Och det ska tilläggas att jag hatar att köra i nya städer, Nyköping inget undantag... Fråga Jessi!)

  Micke fyllde även år och han fick ett paket suddgummin av mig, mycket färgglada och fina. haha. Resten (dvs. hans syskon med familjer kom upp på lördagen och firade honom). Tosrdagen blev i alla fall lugn och det enda vi gjorde efter att ha storhandlat var att slappa framför tv:n och se på film, svulla i mat (det gjorde vi visserligen alla dagar) och försöka få plats med all mat i frys och kylskåp, vilket inte var det lättaste kan jag lova.

   Fredagen blev det en tur på stan och lite shopping. Jag köpte en klänning (fast vill man kan man trolla så att den blir bara ett linne) och tre tröjor (två långärmade och en kortärmad). Även denna kväll blev slapp med "Vem vill bli miljonär" (tur att det inte var på riktigt för vi hade inte vunnit särskilt mycket, fast jag kom längst faktiskt..;) och Fia med knuff. Och frossande i choklad (har fasiken gått upp minst tio kilo på dessa fem dagar, jag lovar).

   Firade Micke med hans syskon som sagt på lördagen och så gick vi ut på kvällen. Alla hade kul utom Micke som var bitter hela kvällen. Försökte muntra upp honom men han ville inte bli glad. Inte ens när han skulle äntligen skulle få äta mat gick det bra, pizzamänniskorna glömde honom och alla andra som kom typ 20 minuter efter honom fick sin mat innan honom). Stackars Micke. Men vi tycker om dig ändå, det vet du.;)

   Det har varit fem jätteroliga dagar med skratt och trevligheter. Felsägningar och ändringar i köksskåpen. Jag har varit deras diskmaskin och med fara för mitt eget liv (hrm Jessi) tom vågat mig på att placera muggar, glas och diverse köksattiraljer på sina platser i skåp och lådor. Hade dock inte mycket för det för Jessi gick runt och ändrade allt så det stod rätt hela tiden..;) Jäkla perfektionistmänniska till kusin jag har. Tur att jag och Micke kunde driva med det i alla fall.

och Micke vill bo i en "Skuga i stogen" med bredband. Vad fasen nu en skuga och en stog är!? hehe.

och Karl Martindahl heter Karl-Martin Dahl. Kanske. Eller hur var det Jessi?

TACK för underbara dagar med er galningar! Kram på er.