Gårdagen

Var mycket lyckad. Trevlig fest med mat och sällskapsspel hos Susanne tillsammans med tio andra personer (vi var alltså elva tillsammans). Roligast under spelets gång var när Fridas lag skulle svara på vem som var född på julafton och Frida helt överlyckligt ropar; "Tomten!". Lite fel men svaret kom från hjärtat i alla fall. haha

   Tollvslaget firades nere på Vätternstranden där massa annat folk också höll till och sköt raketer. I och för sig missade vi att räkna ner till tolvslaget eftersom allas klockor gick olika så vi inte litade på någon men det var trevligt i alla fall.

   Nattamat blev det när vi kom till Fridas lägenhet i form av varma mackor som vi grillade i Fridas nya smörgåsgrill som funkade mycket bra tom klockan fyra på natten/morgonen.

   Idag blev det trots våra tankar om att börja leva ett nyttigt liv pizza och cocacola. Det behövdes men orkade typ bara äta upp hälften av den. Kan dock rekomendera pizza med currry på, det var gott!

   Nu blir det film som vi köpt (visserligen köpte vi Tjenare Kungen båda två eftersom båda ville ha den men jag köpte ven En långvarig förlovning så det blir nog bra) och slappande resten av dagen. Åker hem med bussen kvart över tio i morgon. Vi får hoppas att vi orkar upp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback