Jag har ett ganska stort (akut) problem

Min toalett har gått sönder. Lisa lyckades trycka ner spolknappen så den ramlade ner i själva spolbehållaren igår och det hela har lett till att jag helt enkelt inte kan spola. Ja, alltså det här skulle hänt för eller senare ändå eftersom spolknappen varit lös ända (haha) sen jag flyttade in så jag skyller absolut inte på Lisa. Dessutom fixade hennes pojkvän (även min kompis) till det så att allt löste sig till det bästa. Tack för det!

Problemet återstår dock. Jag får inte tag på vaktmästare, vd:ar eller något så under tiden spolar jag genom att hinka i vatten med hjälp av en röd plasthink. Tur att man bott på landet och har varit med om det mesta vid strömavbrott och så.

Dagens fråga också som jag funderat på ganska länge:

Kan man bli tagen för fortkörning om man cyklar för fort? Om man kör som en dåre på en 30-sträcka till exempel.

Kurerar mig med te

Jag är lycklig. Jag är förkyld, hängig och när jag pratar låter jag ungefär som min bror när han var i målbrottet (som en kraxande kråka alltså) men jag är LYCKLIG.

I morgon kommer de nämligen och fixar värmen hos mig, lagar min droppande kran och lådan som gått sönder. Hahaha, ja jag blir glad för mindre. Åtminstone ibland. Dessutom så ägnade jag en del av lördagen åt att organisera min lilla och enda garderob så nu hittar jag nästan alla kläder som faktiskt finns där inne och jag har lovqat mig själv att det ska förbli så organiserat. Nåja, nästa vecka ut också i alla fall.

I fredags var jag, H och E ute och åt vilket var mycket trevligt. Trots faktumet att jag inte kunde prata normalt (då heller) så var det kul att träffa mina gamla vänner som jag inte ser särskilt ofta. Vi rundade av med en drink på (På) Hörnet där vi träffade på I och P plus en kompis till dem så vi satt och pratade med dem tills det var dags att gå hem. Nice att träffa dem utanför jobbet liksom.

Många bokstäver, inget häpnadsväckande innehåll men dock så ser ni att jag lever.

Peace out.

och förresten så fyller jag år om typ nio dagar. bara så att ni vet. ;-)