Om jag har en reflexsväst på mig måste det ju synas att jag är den vuxna?

Nu händer det grejjer här! Vi har blivit tilldelade våra VFU-platser (verksamhetsförlagd utbildning=praktik för oss vanliga dödliga) och jag ska vara på mellanstadiet, troligtvis i en 6:a. Jag vill helst specialisera mig på årskurs 1-3 men eftersom jag ändå har jobbat mest där i två års tid så känns det bra att vara lite mer på mellanstadiet. Just i den åldersgruppen har jag varit minst och det ska bli kul att få känna på det lite mer ordentligt.

Det negativa är väl att de flesta elever lär vara (minst) huvudet högre än mig men det gäller ju även barn i trean (kanhända tvåan) också så jag gillar läget helt enkelt. High heels en vardag känns ju sådär eftersom jag inte ens kan gå i sådana när jag verkligen måste. Inte snyggt i alla fall.

Sen får man väl hoppas att man hittar dit man ska. Fick ett bussnummer och lite direktioner men jag är den första att erkänna att jag inte är den bästa på att fatta sådant. Dessutom har jag knappt åkt buss sen jag tog körkort för (snart) fyra år sedan så jag har nästan glömt hur man gör. Tur att jag inte skäms för mig själv - jag tänker alltså be busschauffören att säga till mig när jag ska gå av. Så det blir rätt.

Nu lite mat och sen ska jag möta upp Johanna för att tillsammans leta oss fram till filmkvällsstället. Idag är det en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback