Just if you want to

Har ju glömt att förtälja om lördagskvällen så den som är intresserad av att läsa om den kan ju ögna igenom texten och är du inte intresserad så kan du sluta läsa nu.

Nu sa jag.

Okej, fortfarande med?

Då kör vi då.

Landade hos Matilda och Björnsson strax efter 18 vilket jag tycker var väldigt bra med tanke på att jag jobbade fram till klockan 17. Träffade Robin och Jossan i porten så vi gjorde sällskap upp, tur det för annars hade jag varit tvungen att ta trapporna.

Viss fobi för hissar?

Ja en aning och det blev inte bättre när Jossan kläcker ur sig att just den här hissen hade stannat en stund sist de åkte den. Vi överlevde i alla fall och väl inne hos födelsedagsbarnet lugnade jag ner mig med ett glas bål eller två. Det blev tipspromenadsrunda i lägenheten och frågorna lämnade en hel del till övrigt att önska. Till exempel en förklaring eftersom man inte fattade vad det var frågan om.

"Vem är mest blåst?, "Vem är knäppast?" "Vem har bäst smak?" och så vidare. Det blev lite klarare när rättningen skedde eftersom svarsalternativen fick komma fram (det vill säga festdeltagarna) och göra olika utmaningar. Kan upplysa om att jag endast hade två rätt och varken var knäppast eller smartast (jag var inte förvånad).

Henke förfrös sin hjärna men sög åtminstone mest och Lisa hade bäst smak, salty taste så att säga (och nej inget snusk är inblandat ni som nu trodde det, jag anar nog vad som flög igenom era huvuden).

Jag, Marcus, Jossan och Madde vann i alla fall reklam, film och citat - quizzet och fick varsin mini-flaska med vodka och delade på den femte. Jag tog Hallonsmaken om någon är intresserad av att veta det a la´ Intresseklubben antecknar.

Sen körde jag och Robin "Hur fan visste du det?" på vårt eget påhittade vis och vi fick reda på både ett och annat. Som vi sa "det här trodde jag inte att vi skulle sitta och prata med varandra om under den här kvällen." Ja, kul hade vi i alla fall.

Så. Nu vet ni det med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback