Du borde köpa dig en tyrolerhatt

När jag, Hana, Liselotte och Sanna satt här hemma hos mig och käkade pizza så var våra overaller röda, väldoftande och rena. Vi var tipp-topp hela gänget och laddade för att bli "overallisar" och för utgång på Trappan bland teknolgerna som hade finsittning.

Efter att ha blivit indelade i grupper efter möte på Bomull så fick vi ta oss till Vasaparken i följa-John stil. Limited edition. Vad det hela gick ut på var att skita ner sig så mycket som möjligt helt enkelt så vi ålade oss fram, gick kräftgång, knäböj, gnuggade rumporna mot alla stolpar som kom i vår väg och kastade löv på varandra.

Vi fick inget straff så jag antar att vi gjorde ganska bra ifrån oss.

Sen var det en bana att ta sig runt med ballong fastklämd (men inte spränga den) mellan varje par som vi delade in i gruppen. Jag och Alex klarade oss fint och vi lyckades spränga ballongen också, när vi skulle göra det efter passering av mållinje vill säja. Ja, givetvis blev vi även blåa av karamellfärgen de stoppat i ballongen innan de blåste upp den och knöt ihop den. Älska Helgrymt och Halvkasst.

Sen körde vi irländsk julafton och eftersom det räcker med att jag ser på när någon spelar tevespel eller SER en bil för att bli åksjuk så gick det som det gick. När jag skulle springa tillbaka sprang jag allt vad jag kunde fast snett åt höger innan jag stöp i backen. Kom i mål tillslut och blev glad.

Festligheterna fortsatte med knäckebrödsätning på snabbast tid. UTAN händer och med äppelmos utbrett på hela brödet. Det skulle även prickas geleråttor, som var dränkta i chokladsås, i munnen av lagkamraterna som stod på en stol och kastade.

Sen dansade vi till klockan tre på Trappan och hade det helt fantastiskt roligt. Jag har världens bästa kompisar.

Kom hem hit vid kvart över tre, med äppelmos i håret, chokladsås i höger öga (klibbar rätt bra kan jag garantera så nu behöver ni inte prova det!) och med en overall som såg ut att ha hängt med i stallet eller verkstan 10 år utan att tvättas. Somnade och vaknade vid sju när min granne (jag ska strypa honom/henne om jag kommer på vem det är, tror dock att det är i huset bredvid) drog på sin musikanläggning på högsta volym och startade någon form av efterfest skulle jag tro.

Så nu har jag läst pluggböcker i 1,5 timme, plockat undan efter gårdagen och nu ska jag äta frukost. Jag vet någon som kommer somna gott i natt. Eller redan vid lunch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback