Svart och vit som en fågelskit (men denna var grön)

Jag är inte sjuk ofta men så fort jag blir det så känner jag mig eländigare än eländigast. Ja jag tycker synd om mig själv! Framförallt med tanke på att jag inte hinner vara sjuk eftersom vi har ännu en obligatorisk verkstad i morgon och ett referat på 3000 ord att skriva till på måndag av en bok som är lika klar som en skogssjö. Inte alls med andra ord.

Var på en föreläsning mellan 8-10 men därefter tog jag min tillflykt till apoteket och hoppade över dagens andra predikan. Kände att det var bäst eftersom J hälsade mig med orden; "Värst vad pigg och fräsch du ser ut då!". Lagom kul när jag hängde utanför dörrarna till apoteket och en fågel skiter på min arm också, försökte lite dikret torka bort äcklet med en tröja jag hade i väskan (ja den ligger i tvätten nu) men jag är övertygad om att resten av skocken som stod där såg vad som hände. Kul.

När jag väl stapplat mig hem och in i lägenheten så satte jag tänderna i den mycket avancerade boken "Kaspar, Atom-Ragnar och Gäddkungen" och läste ut den på 45 minuter eller så. Den ska i alla fall diskuteras på måndag den med och det blir inte svårt alls tror jag. Om det inte ska vara något dolt budskap som ska läsas ut eller så för då har jag missat det.

Därefter däckade jag i sängen och sov i tre timmar. Drömde att jag hade hade håret i en tofs och att det bröts av precis vid nacken vilket resulterade i att jag blev kortklippt och ingen brydde sig när jag försökte få hjälp att få fast det igen. I någon annan dröm låste jag in folk i mitt rum i Västergården (vilket visst var en toalett) och i en annan så hade jag och 
Jonna bestämt oss för att hoppa fallskärm/flyga luftballong men vi fegade ur och gick till Hörnet och åt Poppers istället. 

Feberförvirring is the shit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback